hoevewinkel hagelandDe hoevewinkel, gelegen in het Hageland, is er gekomen, omdat we geloven in ons verhaal en we hopen dat veel mensen ook in het verhaal geloven en klanten worden. In de hoevewinkel worden onze eigen producten verkocht alsook producten van collega's.Eigen producten


We verkopen verse melk en Jente maakt hoeve ijs van de melk. Hiernaast verkopen we ook ons eigen vlees. Zo verkopen we rundsvlees, kalfsvlees (van een kalf dat altijd gezogen heeft bij de koe) en lamsvlees. Door dit vlees zelf te verkopen krijgen we een eerlijke prijs zonder dat de klant dieper in zijn portefeuille moet tasten. Al onze prijzen zijn te vinden op onze bestelbon. (Problemen met de link? Probeer dan hier de online bestelbon.)
Producten van collega's


De producten van collega's zijn vooral een aanvulling van het assortiment. Zo verkopen we appelsappen van iemand met hoogstamfruitbomen. Dit past ideaal in ons verhaal van biodiversiteit. We verkopen bloem van een kleinere molen, confituren, stroop en honing van een lokale imker.

OpeningsurenVrijdag:   15:30 - 18:00


Zaterdag:  10:00 - 16:00


Zondag:    10:00 - 12:00
Onze collega's


Sappen: 't fruitratje

Meel: Molens vandenbempt

Olijfolie: Terre di merino

Koffiebonen: Dragon Roast